Temizlik denilince sadece ev, ofis, alışveriş merkezi, otel, restoran gibi yerler aklımıza gelmemelidir. Sokak ve caddeler de duvarlarında temizliğe ihtiyaç duyacağını biliyoruz. Sokak duvarlarının temizliği şehrin imajı ve görselliği için oldukça önemlidir. Duvarlara çizilen grafitiler oldukça zor çıkarılan izler olmaktadır. Sanatsal bir olay olarak duvarlara çizimler yapılsa da yoğun olarak kullanılan mekânlarda çizilen grafitilerin temizlenmesi gerekecektir.

Duvarlarda çizilen bu grafitiler zorda olsa çıkıyor ancak bunun için profesyonel temizlik makinalarına ihtiyaç duyulmaktadır. Buharlı temizlik makinaları yardımıyla duvarlarda ki grafiti çizimlerini temizleyebilirsiniz. Tüm yüzeyler de etkili olan buharlı temizlik makinaları ister sıcak su buharı ile isterseniz deterjan yardımıyla grafitiler temizlenebilir. Sıcak su buharı uygulayarak boya yumuşamaya başlar ve yüzeyden kolayca lekeler ayrılmış olur.

Tecnovap buharlı temizlik makinaları, tüm alanlar ve yüzeyler içim geliştirdiği ürünleriyle profesyonel temizlik sunmaktadır. Steam Box ve Junior Star gibi buharlı makinaları ile sokaklarda, zeminlerde, duvarlarda ve tüm yüzeylerde etkili ve profesyonel temizlik sunabilmektedir. Tecnovap buharlı temizlik makinaları, çevre sağlığı ve insan sağlığı için kimyasal ürün ve türevi kullanmadan yapılan temizliklerde etkili performans gösterebilmektedir. Tecnovap buharlı makinaları her sektör için ayrı ayrı dizeyn edilen ürünleri ile sizlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verecek düzeydedir. Buharlı makine kullanımı çevre kirliliği en aza indirme ve kullanıcılarına sağlık çerçevesinde temizlik sunmak için önemlidir.

 

 

Bir cevap yazın