Restaurantlarda Buharla temizlik

Günümüzde insanların evde yeme alışkınlıkların yavaş yavaş azaldığını görmekteyiz. Bu alışkınlıklarının getirdiği taleple restaurant ve lokantaların da sayısı her geçen gün artmaktadır. Alternatif restaurant ve cafe ve lokantaların artmasıyla rekabetin başlaması kaçınılmaz. Öyleyse müşteri hangi restorandı yada kafeyi seçecek? Tabi ki tat ve sunum önemli. Ya Temizlik?

İşte Tecnovap buharlı temizlik makinaları burada devreye giriyor. Neden mi? çünkü buharlı makinalar ile daha temiz daha hijyenik daha az zararlı bir temizlik yaparsınız. Daha da açarsak

  1. Daha temiz : Tecnovap buharlı temizlik makinaları ile sıcak buharın gücünü kullanarak restaurantınızın her köşesine detaylı temizlik yapabilirsiniz. Özellikle mutfak bölümünde çıkmayan yağ lekeleri yemek artıkları için saatlerce ovmanıza gerek kalmadan, en ince detaylara, aralara kadar iner ve temizlik yaparsınız.
  2. Daha hijyenik: Tecnovap buharlı temizlik makinaları ile 100 dereceye varan sıcak buhar kullandığı için bakteri ve mikropları daha kolay öldürür. Üremelerini ve yayılmalarını önler.
  3. Daha az zararlı temizlik: Temizlik deyince hep aklımıza çamaşır suları gibi kimyasallar geliyor. Bu kimyasalların temizlik sırasında ve sonrasında personellere ya da müşterinize ne kadar zarar verdiğini biliyor musunuz? İşte buhar ile temizlik; size kimyasal deterjanları kullanmadan temizlik sunar.

 

Sizde işletmenizi, personelleriniz ve müşterilerinizi düşünüyorsanız, Tecnovap buharlı makinalardan vazgeçmeyin. Unutmayın ki temiz işletme sağlıklı, mutlu müşteri demektir.

Bir cevap yazın