Geleneksel temizlik yöntemlerinden daha etkili ve daha hijyenik bir yöntem olan buhar, bakterileri %99.99’a kadar öldürür. Üstelik kısa sürede etkili sonuçlar ortaya çıkarmakta. İleri seviyede hijyen sağlayan buharlı temizlik, yüksek sıcaklıkta, buharla pratik ve hızlı bir temizlik deneyimi sunar. Kimyasal deterjanlar ve temizlik ürünlerine ihtiyaç duymadan, sadece buharın gücüyle yapılan temizlik, sizi kimyasalların zararlı etkilerinden korur.

Ev temizliğinde hijyen sağlamak için kullandığımız kimyasallar, bir çok alanda bol su ile durulama imkanı olmadığından temizlenen yüzeyde kalıntılar bırakır. Yüzeyde kalan toz, kir ve kimyasal kalıntılarına solunum ve temas yoluyla maruz kalırız ki bu da çocuklar başta olmak üzere alerji, astım gibi rahatsızlıkları olan kişiler için tehlike arz etmektedir. Buhar makineleri doğru kullanıldığında zamandan ve insan gücünden tasarruf edilse de yanlış kullanıldığında da tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Tecnovap, beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza göre belirleyeceğiniz buharlı makinalarını sizlere sunuyor. Tüm yüzeyler de kullanabileceğiniz buharlı temizlik makinaları otellerde, hastanelerde, restoranlarda, sokaklarda, ev ve işyeriniz de rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünleri ile hizmet vermektedir. Tüm yüzeylerde ki zorlu lekeleri temizler, kullanılabilir rahat aksesuarları ile her noktaya kolayca ulaşır. Hastanelerde kan lekeleri, okullarda yemekhane dökülen yağ lekeleri, evinizde ki zorlu tüm lekelerde buharlı temizlik makinalarının etkisini kolayca göreceksiniz

Bir cevap yazın