Buharlı temizlik yöntemi, birçok insana artık uzak olmayan bir temizlik şekli. Daha önceden ailelerin ve alerjik rahatsızlıkları olanların öncelikli tercihi olan buharlı temizlik makineleri, şimdilerde evinde hijyeni ve temizliğini arayan titiz ev hanımlarının en büyük yardımcısı haline gelmiş durumdadır. Buharlı temizliğin çevreye sağladığı diğer bir avantaj ise temizlikte hem sudan hemde zamandan tasarruf sağlamasıdır. Temizlikte kullanılan kimyasalların, buharlı temizlikte kullanılmaması, bireyleri bu maddelerin kanserojen etkilerinden korurken, çevreye de kimyasal atığı atılmamış oluyor. Bu durumda çevrede ki tüm canlılar yaşamsal döngülerine sağlıklı bir şekilde devam ediyor.

Halılar halı yıkama makinaları ile halı yıkama fabrikalarında yıkanabilmektedir ancak yerinde yıkamanın yapılacağı koltuk, yatak yıkamalarda yıkanan bölgenin derinlemesine yıkama ve kurutma ev tozu akarlarının yaşamasını önlemektedir. Bunun için kimyasal kullanmadan buharlı temizlik makinaları ile yüksek sıcaklıkta buhar ile yatak veya koltuk yüzeyi dezenfekte edilmekte, vakumlama ile dezenfekte edilen alandaki kir hızlıca uzaklaştırılmaktadır. Buharlı temizlik makinaları ile yapılan derinlemesine temizlikte vakum özelliği de olduğundan kir toz geri vakumlanabilmektedir. Su ile yapılan yıkamanın aksine buharlı yıkama makinaları ile yapılan yıkama işleminde ortama çokça su verilmediğinden, kuruma süresi kısalmada, nemli ortamda mikro bakterilerin üreme ve yaşama ortamları ortadan kalkmaktadır.

Tecnovap ile buharlı temizlik makinalarının avantajlarına birde yakından bakalı;

  • Bütün yüzeylerde derinlemesine etkili bir temizlik sağlarlar: Zemin, duvar, kıyafet, halı, pencere, araba döşemesi, banyo, oyuncak, fırın, perde gibi.
  • Yüzeyleri dezenfekte eder, kötü kokuları giderir ve yağlardan arındırır.
  • Bazı buharlı temizleyicilerin deterjana ihtiyacı olsa da, çoğu makinada deterjana ihtiyaç duyulmaz.
  • Ergonomik tasarımları kullanıcıları daha sağlıklı bir ortamda temizlik sunar.
  • Deterjan kullanılmaması çevredeki canlıları olumlu yönde etkiler.
  • Kolay kullanımı ve hafiflikleri ile artık evinizdeki en büyük yardımcı.

Tecnovap endüstriyel buharlı makinalar ile artık daha hijyenik, temiz ve ferah ortamları yakalayabilirsiniz. Evinizde, ofisinizde, sokaklarda ve birçok yerde buhar  temizlik makinası kullanımı arttırılmalıdır.

Bir cevap yazın