Covid-19 Korona virüsüyle Buhar makinasıyla mücadele

Çinin Wuhan kentinden çıkıp tüm dünyaya yayılan COVID-19 yeni Korona virüsü dünyadaki tüm toplumla 160 ° F (71 ° C)rı etkilemektedir. Bu konuda devletler ciddi adılar atmakta, çeşitli önlemler almakta, çeşitli yasaklar ile virüsün önüne geçmeye çalışmaktadır. Artık Dünya Sağlık Örgütü (WHO) bile durumun baş edilemez boyutlara ulaştığı ve küresel boyutta pandemi (salgın) olduğunu açıkladı.

Bu virüsten korunmanın en önemli ayağı ellerimizi sabunla 20 saniye yıkmak olduğunu açıklayan uzmanlar, temizlik bu virüsten korunmanın en önemli şartı olarak görüyorlar.

Peki ellerimizi, vücudumuzu, elbiselerimizi, yıkayarak temizleye biliyorken bulunduğumuz, ortamları, evlerimizi, ofislerimizi nasıl virüsten temizleyeceğiz?

Dünya sağlık örgütünün açıkladığı raporlarda da belirttiği virüsün ölmesi için 70 ° C (160 ° C) sıcaklık yeter olmaktadır. Tecnovap buhar makinaları ile elde edebileceğiniz bu sıcaklıklar ile mekanlarınız, kullandığınız eşyaları, çocuk ve bebeklerinizin eşyalarını dezenfekte edebilir kimyasal kullanmadın güvenle temizleye bilirsiniz.

Sağlık İçin daha dikkat etmemiz gereken şu günlerde buharın gücünü kullanarak Corona virüsünden kurtulmak elimizde. Çevremizi ailemizi ve kendimizi koruyalım

Bir cevap yazın