Çok amaçlı buharlı temizleyici

Tecnovap buharlı temizleyici birbirinden farklı aksesuar çeşitleriyle hertürlü yüzeyi temizler, bakterileri, mikropları ve ev akarlarını temizleyerek hijyenik ortamlar sağlar.

8 bar’a kadar yüksek buhar basıncı ve 1,5 litre su haznesi sayesinde 60 dakika boyunca aralıksız kullanılabilir. Buhar tetiği sayesinde yüzeye göre buhar gücü ayarlanabilir, tekerlekleri sayesinde evinizin her köşesinde kolayca hareket ederek temizlik sağlar.

2 farklı başlığı, yıkanabilen ve kolay hareket edebilen mikrofiber bezleri ile seramik, ahşap hatta beton gibi tüm zeminleri kolayca temizler, tekerlekli aparatı veya omuz askısı ile isteğe göre rahat kullanım imkanı verir ve emniyet valfi ile güvenli kullanım sağlar.

Suyu buhara buharı temizliğe dönüştüren teknolojisiyle hiçbir kimyasal ve deterjan kullanmadan derinlemesine temizlik sağlar.

Bilimsel araştırmalara göre 1 gram tozda yaklaşık 16.000 tane toz akarı bulunmaktadır. Bu akarlar astım dahil birçok hastalığa neden olur.

Tecnovap Buhar Makinası ile temizlik yöntemleri:

İlk kullanım öncesi mikrofiber bezleri deterjan kullanmadan yıkayıp kurutunuz.

Temizliğe ilk başladığınızda bir miktar su çıkması doğaldır.

Püskürtücü ve fırçaları genellikle sert zeminlerde, lavabo, banyo, fırın içlerinde, otomobil ve birçok yerde temizlik için kullanabilirsiniz. Fırçalar, sıcak buharı kirli zemine büyük bir basınçla göndererek kiri çözerler. Daha sonra kuru bir bezle veya akan su ile temizliğe devam edebilirsiniz.

Cam, seramik ve mermer yüzeylerin temizliğinde kullanabilirsiniz. Buhar vererek lastik kenarın yüzeye dokunacağı şekilde tutarak yukarıdan aşağıya doğru çekiniz.

Yer silici ve mikrofiber temizleme bezi hertürlü yüzeyin temizliğinde kullanılır. Temizlik sırasında siliciyi ters çevirerek bezin her iki yüzeyini de kullanabilirsiniz.

Buharlı temizleyici ile temizlik işlemine başlamadan önce, cihazı temizleyeceğiniz yüzeyin bir kenarında deneyiniz ve kullanma klavuzuna bakarak zeminin türüne göre verilen üretici bilgilerini dikkate alınız.

Bir cevap yazın