Her alana ve duruma göre değişebilen temizlik ekipmanları kullanım koşulları ve rahatlığına göre de insanların tercihine kalmıştır. Kullanılan ekipmanların çevreye etkisi son derece önemlidir. Çünkü çevreye etkisi demek, hem kendimize hem de çevremizdekiler ve doğaya zararı demektir. Artık bilinçli insanlar her gün gelişmekte olan teknolojiyi takip etmekte ve teni ürünleri ve ekipmanları kontrol etmektedir. Artık rahat ve konforlu temizliğin yanında çevreye duyarlı ekipmanlar, az enerji harcayan ve ekonomik yönden kurtarıcı malzemeler insanların tercihi olmaktadır. Buharlı temizlik makinalarında kendini kanıtlayan bir marka olan Tecnovap tercih edilen ürünleriyle işletmelere profesyonellik katmaktadır. Farklı özellikte ki buharlı temizlik makinaları ile birlikte paslanmaz çelik, dizel yakıtlı ve elektrik süpürgeleriyle de işletmelere farklı kullanım alanları için alternatifler sunmaktadır. Tecnovap buharlı makinalar temizlenen yüzeye uyguladıkları sıcak su ve basınçla üzerinde ki kalmış kirleri,  gıda artıklarını ve lekelerini etkili ve derinden temizleyerek kullanıma uygun hale gelmesini sağlar. Buharla birlikte istenirse sıcak su ve deterjanda enjekte edilebilir.

Dizel yakıtlı ürün olan Steam Sky buhar makinası ile profesyonel temizlik, dayanıklılık ve gerçek buhar temizliğiyle tanışabilirsiniz. Dizel yakıtlı kazanlı, paslanmaz çelik gövdeli tek fazlı buhar jeneratörü, dâhili su depolu otomatik doldurma sistemi sayesinde sınırsız buhar özelliği kazanmıştır. Doğrudan bir su şebekesi bağlantısı sayesinde deterjan ve sıcak su buhar ile birlikte enjekte etme imkânı sağlanabilir. Ayrıca iki adet buhar bağlantısı ile donatılmıştır.

Tecnovap ile buharın gücünün sizde farkına varacaksınız ve tüm alanlarda etkili ve profesyonel temizlik için buharlı makinaları tercih edebilirsiniz. Tecnovap endüstriyel buhar makinaları kendini kanıtlamış bir marka olarak her zaman beklentilerinize cevap olmuştur.

Bir cevap yazın