Buharlı temizlik makinaları tam aradığınız ürün olabilir, hatta hayatınızda vazgeçemeyecek kadar etkili ve profesyonel ürün olma konusunda tam bir liderdir. . Hem hijyenik hem de leke çıkarma konusunda uzman olan buharlı temizlik makinaları, özel buhar teknolojisiyle lekeleri derinde alarak iz bırakmadan üst düzey bir temizlik sunacaktır. Zararlı madde kullanımına gerek kalmadan sadece sıcak su buharı ile yapabilen buharlı makinalar hem sağlıklı hem de konforlu bir temizli sağlıyor. . Tüm yüzeylerde ki zorlu lekeleri temizler, kullanılabilir rahat aksesuarları ile her noktaya kolayca ulaşır. Hastanelerde kan lekeleri, okullarda yemekhane dökülen yağ lekeleri, evinizde ki zorlu tüm lekelerde buharlı temizlik makinalarının etkisini kolayca göreceksiniz. Tecnovap Hydrobox endüstriyel buhar makinası aradığınız ürün olacaktır. Tüm yüzeylerde üstün temizlik hizmeti sunabilen ve güçlü yönleriyle profesyonel hizmet ile size ilkleri yaşatacaktır. Tecnovap Hydrobox güçlü ve dayanıklı yapısı ve ergonomik tasarımıyla kullanıcılarını memnun eder ve uzun süreli temizlik imkânı sağlar.

Hydrobox, paslanmaz çelik gövdeli ve kazanlı sıcak ve soğuk su ile yüksek basınçlı yıkama sağlayarak tüm lekeleri, izleri ve kirleri derinden söker atar. Doğrudan su bağlantısı ve donanımlı
İstenilen su sıcaklığını ayarlama imkânı olan analog basınç göstergesi ve elektrik kumanda konsollu 20 ° C ila 90 ° arasındadır. Dijital gösterge, kullanıcıya kazanın bakımına devam etmenin gerekliliği hakkında bilgi verir.

Tecnovap buharlı temizlik makinaları ile yüzeyde tüm lekelerle başa çıkabilirsiniz. Sağlam, profesyonel ve kaliteli ürünleriyle buharlı temizlik makinalarında kendini ispatlamaya hazırdır. Kullanım amacına göre ürün gamını genişleten Tecnovap, beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza göre belirleyeceğiniz buharlı makinalarını sizlere sunuyor.

Bir cevap yazın