Artık araçlarınızı otomatik buharlı temizlik makinalarıyla yıkayacaksınız. Hem daha temiz hem de kısa sürede işinizi halledeceksiniz ve buharlı temizlik makinası farkını anlayacaksınız. Araçların iç dış temizliği kullanıcıları için oldukça önemlidir ve bu sürecin kısa zamanda halledilmesi zamandan kazanılması herkesin istediği bir durumdur. Diğer temizli makinalarına göre kimyevi ilaç veya deterjan kullanmadan aracınızın iç-dış temizliğini son derecede etkili şekilde tamamlar. Manuel ve otomatik araç yıkama makinaları gibi farklı alternatifler kullanmak isteyebilirsiniz ancak otomatik araç yıkama makinaları zamandan kazanmak ve fazla enerji harcamamak için tercih edebilirsiniz.

Tecnovap Car Hygiene Plus otomatik araç hijyen buhar makinası artık işletmelerin, oto temizliklerin ve petrol ofislerinin de vazgeçilmezi olabilir. Buharlı temizlik sayesinde aracınızın iç-dış bakımını oldukça profesyonel şekilde temizlerken, hızlı ve enerji sarf etmeden aracınızı kısa sürede temizleyebilirsiniz. Endüstriyel buharlı makinalarının özelliği, yüksek çıkış motor gücüyle yüzeye sıcak su buharı ile basınç uygulayarak en zor izleri, lekeleri ve kirleri üzerinden alır. Car Hygiene Plus otomatik araç hijyen buhar makinası elektromekanik su seviyesi kontrol sistemi, otomatik yeniden doldurma ve paslanmaz çelik gövdesi ile buhar jeneretörlü self servis kabinidir. Buharlı temizlikte oldukça etkili olan Tecnovap, tüm alanlar ve yüzeyler için kaliteli malzeme, ergonomik ve profesyonel ürünlerin üretimini gerçekleştirmektedir.

Car Hygiene Plus otomatik araç hijyen buhar makinası ile araçlarınızın bakımını ve temizliğini rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Tecnovap ile buharlı temizlik makinalarıyla tanıştıktan sonra profesyonel temizliğin farkına varacaksınız. Hem insan sağlığı hem de çevre kirliliğini korumak için buharlı temizlik makinalarını tercih edin.

Bir cevap yazın