Son yıllarda, müteahhit ve / veya kooperatif şirketlerinin, tramvayların, trenlerin, gemilerin ve uçakların bakımı ve temizliği ile talep edilen talebin katlanarak artması; Buhar sanitasyon için jeneratörler. Bu, yıllardır teknisyenlerinin eğitimi sayesinde, Turin demiryolu ve tramvay istasyonlarından buhar yöntemi bilgisini Torino demiryolu ve tramvay istasyonlarından Milan, Verona, Floransa, Roma, Napoli, vs.’ye dağıtan Tecnovap sayesinde oluyor. ve daha sonra bütün dünya. Şimdi Tecnovap tarafından geliştirilen temizlik yöntemi, aşağıdakiler gibi sayısız özelliğinden dolayı pazarda aranan ve en çok arananlardan biri:

– Su kullanımında yaklaşık% 90 tasarruf;

– Kimyasal deterjanların kullanımında büyük düşüş;

– Akar ve bakterilerin giderilmesi. Ayrıca, kötü kokuların oluşumundan sorumlu küf ve mantar oluşumu riskini önler;

– Neredeyse hiçbir artık atık yok, uygulamada raylarda ve zeminde kir kalmıyor;

– Döşemenin sterilize edilmesi durumunda, iç kısım kuru kalır ve yolcunun hemen oturmasını sağlar;

– Belirli bir deterjan, grafiti ve zamanla oluşabilecek pas katmanları yardımıyla da çıkarılabilir. Deterjan boyayı çözer ve emme ile birleştirilen buharın gücü ile bütünü kesin olarak alır.

– Son olarak, 20 metre uzunluğa kadar bir buhar / emme tutamağına sahip olma olasılığı sayesinde, operatör buharlaştırma işlemini araç / vagonun dışında bırakarak iç kısımlardaki temizlik işlerini yapmak için girebilir.

Buhar kullanımı, özellikle kokpitlerin ve döşemelerin sanitasyonu için kullanılır, onları istenmeyen kokulardan kesin olarak arındırır, işlemden sonra ıslak yüzeyler bırakmaz ve bu nedenle kısa bir süre sonra müşterinin üzerine oturması mümkündür.

Tecnovap’ın gücü aynı zamanda müşteri için kişiselleştirilmiş aksesuarlar üretebilme olasılığıdır, bu sayede daha önce çözülemeyen temizlik sorunlarını çözebilir, böylece temizleyicinin maksimum konforda ve en yüksek hızda çalışmasına izin verilebilir. mümkün.

.

Bir cevap yazın