Arabada Corona Virüsü İle Mücadele

Ülkemizin ve dünyanın virüs konusunda zor zamanlar geçirdiği şu günlerde temizliğin ve hijyenin önemi ne kadar ön plana çıktı. Özellikle ev ve arabamızdaki temizlik ve hijyen kurallarımız ailemizin sağlığı belirlemektedir. Arabamızda alacağımız küçük önlemler ve düzenli yapılan temizlik virüslerin ve mikropların araçlar vasıtasıyla yayılmasını önlemiş olacaktır.

Tecnovap buhar ürünleri de işte tam burada karşınıza çıkıyor. Özellikler hijyen konusunda en büyük yardımcınız olacak olan endüstriyel buhar makinaları ile aracınızın iç, dış ve motor temizliği yapabileceksiniz.

Özellikle iç temizlikte buharın sağladığı temizlik ve hijyen, koltuklardan ön konsola, kapı kollarından havalandırma mazgallarına, vites ve direksiyondan, torpido gözlerine kadar ulaşacak ve buralarda barınan virüs ve bakterileri yok edecektir. Araç temizliğinde bir devrim sayılan buharla temizlik hem işinizi kolaylaştıracak hem de aracınızın kimyasallar ile aşınmasını önleyecek. Havalandırma ve klimalarınız kötü kokmayacak, temizlik esnasında ulaşılamayan parça ve aksesuar kalmayacakdır… 100% temizlik 100% hijyen ile sevdiklerinizi ve kendinizi koruyacak, virüsü ve mikropların yayılmasını da önlemiş olacaksınız.

Bir cevap yazın