• BUHAR JENERATÖRLERİNİN
    KALBİ KAZAN Tecnovap’ın kazanları, sadece uzman teknisyenler tarafından üretilen özel bir kaynak tekniği “TIG” (Tungsten Insert Gas) ile birleştirilen AISI 304 paslanmaz çelik mermiler kullanılarak üretildi ve tek bir gövde olarak contasız olarak müşterilerine sunuldu.
  • ISITMA ELEMANI
    Tecnovap tarafından tasarlanan, azami gücü azaltılmış bir alanda geliştirme ve yönetme özelliğine sahiptir.
    Bu teknik çözüm Tecnovap’ın yüksek güç performansları ve sınırlandırılmış hacimlerle buhar övünmesi için kazanları gerçekleştirmesini sağlar.
  • GERÇEK SICAKLIK TEKNOLOJİSİ
    Su seviyesi kontrol sistemi, otomatik su doldurma sistemine sahip bir kazan ile donatılmış bir cihazın doğru çalışmasını sağlayan birincil bir bileşendir.
    Tecnovap tarafından patent verilen ve buhar jeneratörlerine monte edilen sistem Tecnovap’ın bu teknolojinin öncüsü olmasını sağlamıştır.
    Gerçek Sıcaklık Teknolojisi, mutlak verimliliği (kazanda verilen sıvının kalitesi ve sıcaklığından bağımsız olarak) mutlak verim (kayda değer miktarda tasarruf ve bakım işlemlerinin toplam yokluğu) nedeniyle dünyanın en güvenilir sistemlerinden biridir.
  • YÜKSEK GÜVENLİK Tecnovap tarafından üretilen tüm buhar jeneratörleri iki emniyet valfiyle donatılmıştır. Tecnovap her zaman güvenliğe öncelik verir. 
  • İÇ SU VE DETERJAN TANKLARI
    Tecnovap, endüstriyel ve profesyonel buhar jeneratörlerini dahili olarak yerleştirilmiş ve yüksek kalitede ve ısıya dayanıklı malzemelerle üretilmiş özel tanklarla donatıyor.
    Şekilleri ve konumları, buhar jeneratörü tarafından üretilen iç ısının emilmesi ve bu ısının tankların içindeki sıvıya aktarılması için tasarlanmıştır, bu nedenle enerji verimliliğinin iyileştirilmesini garanti eder.
  • ÖZEL AKSESUARLAR
    Tecnovap, aksesuarları üretim tesisi içinde en yüksek kalitede malzemeler kullanarak gerçekleştiren ve tamamen monte eden birkaç şirketten biridir.
    Aksesuarlar, düzgün çalışmasını ve maksimum güvenilirliği sağlamak için test edilmiştir.
  • ÖZELLEŞTİRME
    Tecnovap, üretimini özelleştirmek için yapılandırılmış müşteri odaklı bir üreticidir.

Bir cevap yazın